vineri, 4 mai 2012

Pilde II - trei pilde ortodoxe


Un film cu noi învățături interpretate de actori deja întâlniți în cea dintâi parte. Nu voi descrie conținutul filmul pentru a nu-i strica farmecul. Doar vă spun: odată cu vizionarea lui nu veți rămâine indiferenți de problemele tratate în aceste 3 pilde. Îmi cer iertare pentru întârzierea subtitrării(iertarea o cer de la cei cărora le-am promis și i-am ținut în așteptare).


Pentru a putea mări pe întregul ecran intraţi direct pe sursa de pe YouTube, veţi putea citi mai bine subtitrările:

autorul blogului

2 comentarii:

  1. Din suflet va multumesc...mie cel putin mi-ati facut cea mai mare bucurie din ultimul timp, si nu cred ca sunt singura care se bucura. Dumnezeu sa va rasplateasca intru totul truda. Cu recunostinta, Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua ,

    Cu draga inima va scriu dupa vizionarea filmului Pilde II. Mare dar ati facut ca l-ati tradus pentru noi cei care l-am vizionat. Am insa o rugaminte: daca aveti fisierele subtitrarilor atat pentru filmul Pilde II cat si pentru Pilde I ar fi posibil sa le impartiti cu mine si sa mi le trimiteti pe e-mail? Intrucat eu am facut rost de filme la o calitate mai buna si mi-ar placea enorm sa le vad (respectiv revad), dar nu inteleg rusa si nici subtitrarile nu le-am gasit nicaieri separat.
    E-mail-ul meu este vdorofte@yahoo.com

    Multumesc ! Cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Postează comentariu doar dacă este constructiv pentru aproapele nostru.
Cei care nu prea sunt poftiţi să se abţină!,
Mulţumesc anticipat,